2023 HİSAM İlahiyat Akademik Destek Programı Yeni Dönem Başvuruları Başlıyor

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 

İSLAMİ İLİMLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (HİSAM)

İlahiyat Akademik Destek Programı


Hitit Üniversitesi İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan İlahiyat Akademik Destek Programı, Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim elemanlarının destekleriyle lisans eğitimi alan öğrencilere yöneliktir. Bu program ile öğrencilerin akademik gelişimine destek olmak, dil sahasındaki yetkinliklerini artırmak ve ihtisaslaşma süreçlerinde yardımcı olmak amaçlanmaktadır. Program, özellikle yüksek lisans ve doktora süreçlerine hazırlayıcı bir içeriğe sahiptir. Bu programla ilahiyat öğrencilerimizin bilimsel araştırma yeteneği kazanmaları, uluslararası ilahiyat çalışmalarına yönlendirilerek bakış açılarının geliştirilmesi hedeflenmektedir. 

Mülakat neticesinde kabul edilen öğrenciler İngilizce, klasik Arapça, Akademik Atölyeler ve Eğitim Seminerlerinden oluşan program kapsamında 4 yıllık eğitim göreceklerdir.

Programa Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı HAZIRLIK SINIFI'nı bitirecek öğrenciler başvuru yapabilecektir. Mülakatlarda başarı sağlasa bile hazırlık sınıfını geçemeyen öğrenciler başarısızsayılacaktır. 

Başvurular 06.06.2023- 11.06.2023 Pazar günü saat 17.00’ye kadar alınacaktır.

Başvuru yapacak adayların aşağıdaki google formu doldurup göndermeleri gerekmektedir.  

Başvurusu kabul edilen öğrencilere komisyon tarafından 12 Haziran 2023 tarihi saat 13.30 itibarıyla HİSAM odasında yüz yüze mülakat yapılacaktır. 

Mülakat zamanı ile ilgili bir değişiklik olursa bildirilecektir. 

MÜLAKAT BAŞVURU LİNKİ

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3FRNsfEBKPmnqI9CbDwhyjeUMLkLKz7_4ruMqi-2OPp8-Dg/viewform?usp=sf_link



HIZLI ERİŞİM