HİSAM İlahiyat Akademik Destek Programı Başvuruları Başlıyor

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 

İSLAMİ İLİMLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (HİSAM)

İlahiyat Akademik Destek Programı


Hitit Üniversitesi İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan İlahiyat Akademik Destek Programı, Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim elemanlarının destekleriyle lisans eğitimi alan öğrencilere yöneliktir. Bu program ile öğrencilerin akademik gelişimine destek olmak, dil sahasındaki yetkinliklerini artırmak ve ihtisaslaşma süreçlerinde yardımcı olmak amaçlanmaktadır. Program, özellikle yüksek lisans ve doktora süreçlerine hazırlayıcı bir içeriğe sahiptir. Bu programla ilahiyat öğrencilerimizin bilimsel araştırma yeteneği kazanmaları, uluslararası ilahiyat çalışmalarına yönlendirilerek bakış açılarının geliştirilmesi hedeflenmektedir. 

Mülakat neticesinde kabul edilen öğrenciler İngilizce, klasik Arapça, Akademik Atölyeler ve Eğitim Seminerlerinden oluşan program kapsamında 3 yıllık eğitim göreceklerdir.

Programa Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri başvuru yapabilecektir. 

Başvurular 12.08.2021-19.08.2021 Perşembe günü saat 17.00’ye kadar alınacaktır.

Başvuru yapacak adayların aşağıdaki formu doldurup imzaladıktan sonra taratıp hisam@hitit.edu.tr adresine başvuru süresi içerisinde göndermeleri gerekmektedir. 

Başvurusu kabul edilen öğrencilere komisyon tarafından online mülakat yapılacaktır. 

Mülakat zamanı ve mülakat linki öğrencilere sms/mail yoluyla bildirilecektir. 

Not: İlk mülakat neticesinde başarılı olduğu ilan edilen öğrencilerin tekrar başvuru yapmalarına gerek yoktur.

Ek: Başvuru formu ektedir.



HIZLI ERİŞİM